Voščilo članom

11dec2016

Voščilo članom

  • Objavil N.H.
  • 1 Značke
  • 0 komentarjev

Veliko želja se spleta ta čas med nami in izrečene so najlepše želje po izpolnitvah na vseh področjih, kjer ustvarjamo. Želimo si sreče, miru, ljubezni, blagostanja, obilje zdravja in zadovoljstva. Drug drugemu želimo dobrih sodelavcev, nadrejenih in razumevanje v družini. Izrečenih želj je prav toliko, kolikor je nas in komu jih namenimo. Na nikogar ne želimo pozabiti v teh prazničnih dneh.

 

Pa se spomnimo tudi nase? Advent in čas po Božiču, ki ga biodinamiki imenujemo tudi čas 12-ih svetih noči, nam ponuja milostno priložnost, da se lahko obrnemo iz zunanjega sveta vase, najdemo znotraj nas mir zase, moč in ljubezen, ki bo zasijala navzven, med prav vse, ki nas obdajajo vsak dan doma, v službi ali pa jih srečamo slučajno. V ljubezni, ki jo dajemo, izžarevajo prav vsak dan vse velike besede, ki jih marsikdaj izrečemo le ob posebnih priložnostih ali praznikih in ne minejo; ostanejo tudi, ko zunanjega prazničnega blišča ni več.

 

Želim vam, da v prihajajočih prazničnih dnevih najdete mir v sebi in prižgete lučko ljubezni, spoštovanja in milosti do vseh, ki vas obkrožajo. Kajti le v miru z vsemi in vsem je mogoče najti obilje osebne sreče, ljubezni  in popolne blaženosti, ki nam jo ponuja neskončna milost vesolja.

 

Naj vam in vašim bližnjim zaželim v prihajajočem letu 2017 obilo osebnega miru in ljubezni prav na vseh področjih.

 

 

Vaša predsednica Društva Ajda Koroška,

Antonija Ločičnik