Obvestila za člane društva za januar in februar 2017

07jan2017

Obvestila za člane društva za januar in februar 2017

  • Objavil N.H.
  • 1 Značke
  • 0 komentarjev

V času med februarjem in junijem bodo potekala vsa druženja Skupnosti vrtičkarjev po sprejetih programih.

V društvu deluje več skupin, ki bodo delovale po sprejetem programu, ki so objavljeni na spletni strani društva. Delujejo: Skupina za Bachove cvetne esence, Skupina za homeopatijo, Skupina za semenarjenje, Študijska skupina, Skupina za vrtove na šolah in vrtcih, Skupina za mentorje, Skupina za zelišča, Skupina za BD čebelarstvo in Skupnost kmetov. Ustanovili pa bomo Skupino za permakulturo, Skupino za mlade BD in Skupino za BD sadjarstvo. Skupine bodo organizirale predavanja, delavnice in vabile na prva srečanja vse člane društva, kjer se bodo lahko včlanili v posamezne skupine.

 

Članarino za leto 2017 v višini 20,00 EUR, bo možno plačati na vsakem predavanju ali na transakcijski račun.

 

Oglejte si spletno stran, kjer najdete povzetke opravil po mesecih iz Setvenega priročnika po Marii Thun, članke o naših dejavnostih, različne strokovne članke in povzetke predavanj.

 

Pred in po predavanjih si lahko izposodite knjige iz društvene knjižnice; tisti, ki jih imate več kot 30 dni, pa jih, prosimo, vrnite. Seznam knjig si lahko ogledate na spletni strani društva.

 

Odstop 0,5 % dohodnine

Imamo status društva v javnem interesu in smo upravičeni do 0,5 % dohodnine, ki smo jih zavezanci že plačali državi. To nas nič ne stane, le država preusmeri dohodnino društvu, če prejme izpolnjeno zahtevo. Obrazce bomo imeli na predavanjih.